Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Gaveidéer til dit barn

LILLE/studio har et nøje kurateret udvalg af børnetøj og legetøj af høj kvalitet og tidløst design. Hvis du leder efter noget helt specifikt, har vi et udvalg af populære mærker, herunder Carhartt, Aiayu og Bobo Choses.

Lad os hjælpe dig med at finde en gave til dit barn.

Carhartt

Hvis du leder efter noget holdbart og funktionelt til dit barn, så er Carhartt smækbukser et fantastisk valg. Disse overalls er lavet af slidstærkt materiale, der er designet til at holde til både leg og arbejde. De er perfekte til udendørsaktiviteter og vil holde dit barn varmt og tørt i alle slags vejrforhold

Aiayu

Aiayu sengetøj er et andet fantastisk produkt fra LILLE/studio. Dette sengetøj er lavet af økologisk bomuld og er utrolig blødt og behageligt at sove i. Det er også smukt og stilfuldt designet, hvilket gør det perfekt til enhver moderne soveværelseindretning. Med Aiayu sengetøj kan du sørge for, at du sover godt om natten og vågner op føle dig udhvilet og forfrisket.

Bobo Choses

Endelig er Bobo Choses en af vores favoritmærker her på LILLE/studio. Deres børnetøj er både farverigt og sjovt og er designet til at appellere til børns fantasi og kreativitet. Deres kollektioner indeholder alt fra T-shirts og trøjer til kjoler og bukser, og hvert stykke er lavet med stor omhu og opmærksomhed på detaljer. Hvis du vil give dit barn noget særligt, der er både stilfuldt og sjovt, så er Bobo Choses et fantastisk valg.

Uanset hvad du leder efter, kan LILLE/studio hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til dit barn. Med vores nøje udvalgte udvalg af børnetøj og legetøj kan du være sikker på, at du får noget af høj kvalitet, der vil vare i mange år fremover. 

Gå ind på vores webshop eller besøg vores butik i Vanløse, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte gave til dit barn.