Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Daily Brat / Frotté shorts / very berry

369,00 kr.

Frotté shorts fra hollandske Daily Brat i printet very berry, som forestiller søde jordbær med ansigter. Shortsene har en lys gul/beige farve og jordbær i en nedtonet rød. De har bindebånd i taljen og let rundet kant, som giver et retro look. Shortsene har lommer i siden.

Lavet i 100% økologisk bomuld, som er let og luftigt til varme sommerdage.

Match med Daily Brat Frotté t-shirt i samme print. Se også sommerdragten til de mindre børn: Daily Brat / Joe frotté sommerdragt / very berry.

Daily Brat er et børnetøjsmærke fra Amsterdam, der skaber unikt tøj til børn. Hos Daily Brat er kvalitet og bæredygtighed i fokus. Deres kollektion er lavet af økologisk bomuld, som holder sig lækkert og blødt selv efter mange ture i vaskemaskinen.
Med fokus på klassiske, tidløse designs tilbyder Daily Brat et udvalg af styles, der kan mixes og matches for at skabe et unikt og stilfuldt look til dit lille barn.
Uanset om du leder efter hverdags-essentials som t-shirts og leggings eller statement pieces som kjoler og jumpsuits, har Daily Brat det, du søger. Hvert stykke er omhyggeligt designet med fokus på detaljer, hvilket sikrer, at de ikke kun ser godt ud, men også er holdbare nok til at modstå slid ved daglig leg.
Som et børnetøjsmærke baseret i Amsterdam, henter Daily Brat inspiration fra den livlige og kreative by, der omgiver dem. Fra dristige prints til sjove farver afspejler deres kollektion energien og legesygheden i Amsterdam.
Hos LILLE/studio er vi stolte af at tilbyde et omhyggeligt udvalg af Daily Brats kollektioner, som kan mixes og matches med vores resterende brands.

-
+
Varenummer DB1249 Kategorier , , , , Mærker , ,