Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 599 kr.

Oaklings / Saga højstol / Røget Eg

6.195,00 kr.

Saga højstol fra Oaklings er designet af Nina Bruun i 2021. Stolen er designet med en kompromisløs tilgang til såvel æstetik som funktionalitet. Med sit tidløse og minimalistiske udtryk vil stolen nemt komplementere resten af hjemmets indretning. Saga højstolen er fremstillet af FSC®-certificeret egetræ på europæiske fabrikker og er efterfølgende behandlet med en ugiftig mat lak, der gør stolen nem at rengøre. Da vi arbejder med egetræ, som er et naturligt materiale, vil hvert møbel variere en smule i årestruktur, knaster og overfladebehandling. Det er en del af vores møbler at man kan se at de kommer fra naturens smukke egetræer, og små afvigelser i træet, skal derfor ikke betragtes som fejl men som en understregning af naturens materialer.

Højstolen har et aftagelige T-kryds foran, som sammen med den justerbare fodstøtte, tillader stolen at vokse med barnet. Ved køb af stolen medfølger et sæt messingplader, som kan indgraveres med barnets navn og dermed videreformidle stolens historie for kommende generationer.

Man kan også vælge at indgravere en personlig hilsen til modtageren, hvis stolen gives i gave. Højstolen overholder naturligvis alle europæiske sikkerhedskrav og er testet ud fra den europæiske standard EN14988:217+A1:2020.

FSC®-certificeret Europæisk eg

Finish:
Eg med røget bejdse og mat lak

Dimensioner:
B: 51 cm D: 52 cm H: 80 cm SH: 55 cm

Alder:
Med T-kryds: 0-3 år. Uden T-kryds: 3-6 år

Vedligeholdelse:
Vi anbefaler at møblerne rengøres med en hårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrappe rengøringsmidler med ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakken og blotte træet

På lager

Varenummer OA1605 Kategori Mærker , , , ,

Måske du også vil kunne lide