Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 599 kr.

Oaklings / Smilla Toddler stol / Røget Eg

6.195,00 kr.

Smilla Toddler Chair er designet af Nina Bruun i 2021. Stolen er designet med en kompromisløs tilgang til såvel æstetik som funktionalitet. Stolens smukke linjer har referencer til Oaklings øvrige designs og den vil passe smukt ind på både børneværelset og i hjemmets øvrige rum.

Med Smilla har Oaklings skabt et børnemøbel, der gør det muligt for familiens yngste at interagere med resten af familien rundt om sofabordet eller i køkken/alrummet. Det lille bord giver mulighed for både spisning og leg i trygge rammer. Smilla Toddler Chair er fremstillet af FSC®-certificeret egetræ og er efterfølgende behandlet med en ugiftig mat lak, der gør børnemøblet nemt at rengøre. Da Oaklings arbejder med egetræ, som er et naturligt materiale, vil hvert møbel variere en smule i årestruktur, knaster og overfladebehandling. Det er en del af møblerne at man kan se at de kommer fra naturens smukke egetræer, og små afvigelser i træet, skal derfor ikke betragtes som fejl men som en understregning af naturens materialer.

Ved køb af stolen medfølger et sæt messingplader, som kan indgraveres med barnets navn og dermed videreformidle stolens historie for kommende generationer. Man kan også vælge at indgravere en personlig hilsen til modtageren, hvis stolen gives i gave.

Børnestolen overholder alle europæiske sikkerhedskrav og er testet ud fra den europæiske standard EN 17191_2021.

FSC®-certificeret Europæisk eg

Dimensioner:
B: 37 cm D: 57 cm H: 37 cm SH: 17 cm TH: 37 cm

Alder:
0-4 år
Finish:
Eg med røget bejdse og mat lak

Vedligeholdelse:
Vi anbefaler at møblerne rengøres med en hårdt opvredet klud med lidt opvaskemiddel på. Brug aldrig skrappe rengøringsmidler med ammoniak på møblerne, da det gradvist vil ødelægge lakken og blotte træet.

På lager

Varenummer OA1705 Kategori Mærker , , , ,

Måske du også vil kunne lide