Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Find ting til mor eller børnene i Vanløse, København

Velkommen til LILLE/studio – din lokale butik i Vanløse, der også fungerer som en online webshop, hvor du kan finde de mest populære mærker og varer til dit barns garderobe. Vi er stolte af at præsentere en bred vifte af børnetøj og legetøj fra nogle af de mest innovative og bæredygtige brands på markedet, og vores udvalg inkluderer altid de seneste tendenser inden for børnemode.

Vi ved, at du som forælder kun ønsker det bedste for dit barn, og derfor har vi samlet et udvalg af de bedste produkter til børn i alle aldre. Vi har altid et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Konges Sløjd til gode priser og et udvalg af de populære Carhartt smækbukser, som er et must-have i enhver børnegarderobe.

Køb carhartt til børn hos LILLE/studio.

Konges Sløjd

Konges Sløjd er kendt for deres enestående design og håndværk, og deres produkter er lavet med øje for detaljer og bæredygtighed. Vi er glade for at kunne tilbyde Konges Sløjd til vores kunder og give dig mulighed for at købe deres produkter til en reduceret pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har et stort udvalg af Konges Sløjd varer, deriblandt deres populære sengetøj, puder og pyjamas til både babyer og børn. Sengetøjet fra Konges Sløjd er lavet af økologisk bomuld, der føles blødt og lækkert mod huden og som er dejligt åndbart. Deres puder tilføjer en elegant og hyggelig touch til ethvert værelse, og deres pyjamas er designet til at give dit barn en god nats søvn.

Ud over Konges Sløjd på tilbud, er vores udvalg af Carhartt smækbukser også et hit blandt vores kunder. Disse smækbukser er et must-have i enhver børnegarderobe, og er lavet med fokus på holdbarhed og komfort. Carhartt smækbukser er designet til at tåle leg og aktivitet og er derfor en perfekt investering til dit barns tøjkollektion.

Vi har Carhartt smækbukser i forskellige farver og størrelser, så du nemt kan finde det perfekte match til dit barns stil og behov. Derudover har vi også Carhartt shorts, bukser og vest i vores sortiment. Alle produkterne fra Carhartt er lavet af høj kvalitet, der sikrer en lang levetid, og deres tidløse design gør, at de aldrig går af mode.

Se også vores Ayayu udsalg og produkter.

Kom forbi butikken og se vores formidable udvalg – eller oplev vores produkter på webshoppen.