Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

hvem står bag LILLE / studio ?

Hej! Mit navn er Fie – jeg er mor til to og indehaver af LILLE/studio.

Når jeg ikke er i butikken har jeg nok at se til med mine egne to børn – Wille og Alma. Det er ikke utænkeligt at du møder dem hvis du kommer forbi en dag.

LILLE/studio er Vanløses lokale børnetøjsbutik, lige på grænsen til Frederiksberg.
Oprindeligt åbnede butikken i 2020, ejet af en anden lokal familie. Jeg overtog butikken i 2022 for fortsat at kunne tilbyde de lokale børnefamilier et hyggeligt og personligt sted at købe børnetøj og legetøj. Hos os er leg altid velkomment og vi gør vores bedste for at skabe lige præcis det rum, der giver både voksne og børn mulighed for at dykke ned i butikkens nøje kuraterede udvalg.

Webshoppen er det nyeste skud på stammen, og en måde for dig at blive en del af LILLE/studio familien, også selvom du bor langt væk, eller ikke har mulighed for at komme til os i Vanløse. Udvalget ændrer jeg løbende så butikken altid vil kunne inspirere dig med det fineste børnetøj, legetøj og interiør til din skønne familie. Mit fokus vil altid være på mærker og varer som er af god kvalitet, derfor vil du også finde et udvalg af vintage tøj i butikken og online.

Jeg har en stor passion for bæredygtighed og en kærlighed til vintage tøj, som har bevist sit værd gennem mange år og skiftende trends. Tidløst design og kvalitet er nøgleord, når jeg udvælger brands og designs til LILLE/studio, men der skal også være en lille detalje eller noget lidt ekstra, som gør at du og dit barn kommer til at elske tøjet, så det kan gå i arv og skabe glæde i mange år frem.

Jeg håber, at du kan lide de mærker jeg har udvalgt og at du får lyst til at give tøjet videre og lade det få nyt liv hos et andet barn, når dit eget ikke længere kan passe det.

Tak fordi du kiggede forbi!