Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

SOMMERFERIE / Vi holder sommerferie uge 28, 29, 30, men har åbent i butikken og sender pakker følgende datoer: mandag 8/7 11-17 . tirsdag 9/7 11-17 . onsdag 17/7 11-17 . lørdag 20/7 11-15 . tirsdag 23/7 11-17 . onsdag 24/7 11-17 . Vi er tilbage med almindelige åbningstider i uge 31. God sommer!

Handelsbetingelser

Dette website ejes og vedligeholdes af:

Lille / Studio Aps

Jernbane Allé 60

2720 Vanløse

Velkommen til Lille/Studios webshop. Vi beder dig om at gennemlæse handelsbetingelserne, inden du lægger din ordre.

Priser på webshoppen vises i DKK og er inklusiv 25% moms, medmindre du har valgt et andet forsendelsesland, som ligger udenfor EU, hvor der ikke betales dansk moms. Såfremt du vælger levering til et land udenfor EU, hvor der ikke skal betales dansk moms, vil prisen blive angivet uden moms ved checkout.

Ved bestilling af varer til levering udenfor EU betaler du ikke dansk moms, men der kan blive pålagt moms, importgebyrer og/eller afgifter i overensstemmelse med nationale regler, så snart pakken ankommer til leveringslandet. Vi kan desværre ikke forudsige hvilket beløb, der vil blive pålagt din ordre. Du er selv ansvarlig for betaling af alle importomkostninger.

 

Betaling

Lille/Studio modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobile Pay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Fragt til GLS pakkeshop 49kr.

Lille/Studio tilbyder fri fragt på alle danske ordrer over DKK 599,-

 

Leveringstid

Standard leveringstid til adresser i Danmark er 2-3 dage. Du kan holde dig informeret om din pakkes vej til dig, ved at kontakte os på følgende adresse: hej@lillestudio.dk

Vær opmærksom på, at forsendelser til lande udenfor EU kan forsinkes i tolden. Lille/Studio kan ikke drages til ansvar for dette.

Bemærk, at leveringstiderne foroven er estimater. Lille/Studio kan ikke drages til ansvar for forsinkelser, som opstår hos GLS.

Bemærk at pakker som hovedregel ikke bliver afsendt på vores lukkedage søndag og mandag.

 

Fortrydelsesret 

Privatpersoner har ret til at fortryde en købsaftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du får varen i fysisk besiddelse.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en E-mail: hej@lillestudio.dk eller ringe på telefon: 29 82 98 01.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen, eller undlade at hente den i pakkeboks. Får vi varen retur i disse tilfælde ligger betalingen for returforsendelsen på dine hænder, og vil blive fratrukket refunderingen til dig.

 

Fortrydelse af en del af købet

Som udgangspunkt gælder fortrydelsesretten kun, hvis hele købet fortrydes. Vi tilbyder dog, at du kan fortryde dit køb delvist. Fremgangsmåden og betingelserne for delvis fortrydelse er de samme som ved fuld fortrydelse.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Varen sendes til:

LILLE / Studio

Jernbane Allé 60

2720 Vanløse

Varen skal sendes med enten GLS eller PostNord og må ikke leveres til pakkeshop.

 

Varens tilstand, når du sender retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer det beløb du har betalt for varen inklusiv de oprindelige leveringsomkostninger.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

 

Ombytning i butik

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse eller farve, er det muligt at gøre dette i vores butik, huske at medbringe kvittering, som du har fået på sms eller email.

LILLE / Studio

Jernbane Allé 60

2720 Vanløse

København

 

Defekte varer

Alle varer kvalitetstjekkes inden de sendes ud til vores kunder. Skulle du mod forventning modtage en vare, som ikke er i perfekt stand, bedes du kontakte os. Varer klassificeres som defekte hvis de modtages med fejl eller mangler, eller hvis en fejl skulle opstå indenfor 24 måneder efter købsdato. Det er med andre ord købelovens regler, som gælder. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Bemærk venligst, at varer der bliver beskadigede som følge af almindeligt brug ikke betegnes som defekte.

Hvor det er muligt vil vi tilbyde at reparere og udbedre eventuelle skader eller fejl på varer. Ønsker du at bytte din vare, tilbyder vi at erstatte varen med det samme produkt i samme størrelse, afhængig af tilgængelighed. Hvis en vare ikke kan repareres eller erstattes, vil du modtage en fuld refundering af dit køb.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Lille/Studio og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på lillestudio.dk er Lille/studio.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hej@lillestudio.dk

Ved tvivl, spørgsmål eller hvis du ønsker at klage over dit køb, kontakt os da venligst på telefon +45 29 82 98 01 eller via e-mail hej@lillestudio.dk.

 

Vouchers / rabatkoder

Det er desværre ikke muligt at benytte to eller flere vouchers/rabatkoder ved samme køb.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret i Oktober 2022.