Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

SOMMERFERIE / Vi holder sommerferie uge 28, 29, 30, men har åbent i butikken og sender pakker følgende datoer: mandag 8/7 11-17 . tirsdag 9/7 11-17 . onsdag 17/7 11-17 . lørdag 20/7 11-15 . tirsdag 23/7 11-17 . onsdag 24/7 11-17 . Vi er tilbage med almindelige åbningstider i uge 31. God sommer!

Aiayu / Bomulds Rib Strømper / Hvid

195,00 kr.

Aiayu Bomulds Rib Strømper Hvid

Klassiske bomulds rib strømper fra Aiayu i hvid.

Strømperne er strikket i GOTS-certificeret bomuld og genanvendt polyester, som gør dem åndbare og slidstærke med et fleksibelt fit.

Strømperne har et sort Aiayu logo under foden og en forstærket hæl og tå.

70% økologisk bomuld, 28% genanvendt polyamid, 2% elasthan.
Sourcet og produceret i Portugal.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

-
+
Varenummer Aiayu-2062-w Kategorier , , , , Mærker , , ,