Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Aiayu / Cap / Pure Ecru

495,00 kr.

Aiayu cap er en kasket i 100% økologisk bomuld. Størrelsen kan justeres med en skjult rem og kasketten har et diskret broderet Aiayu logo på siden. En meget stilren cap, som løfter dit forårsoutfit.

Se også kasketten i sæsonens blå farve, Waterfall og i den klassiske mørkebrun.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

På lager

Varenummer Aiayu-2497-2003 Kategorier , , , , Mærker , ,