Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Aiayu / Coco Pant Twill / Milk

1.195,00 kr.

Aiayu Coco Pant Twill Milk

De klassiske Coco pants twill fra Aiayu i den lyse farve Milk.
Bukserne er lavet i 100% økologisk bomuldstwill, som er et kraftigt materiale, som denim, men super blødt og behageligt at have på.
Bukserne har en behagelig elastik i taljen, lommer i siden og let stumpede ben.
Bukserne er en smule store i størrelsen og udvider sig ved første brug. Vælg din normale størrelse eller gå en størrelse ned.
Fremstillet i 100% økologisk Chetna-bomuld, som kommer fra et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug.

Aiayu Coco Pant Twill Milk er lavet i GOTS-certificeret bomuld, som er sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

-
+
Varenummer Aiayu-1671-milk Kategorier , , , , Mærker , , , ,