Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Aiayu / Enola kjole / Waterfall

1.795,00 kr.

Enola kjole fra Aiayu i farven waterfall, som er en klar blå farve.

Enola kjolen er en smuk kjole til forår og sommer med halv-lange ærmer, fuld kropslængde og en løs voluminøs pasform.

Kjolen har quiltede patchwork detaljer i tone-i-tone effekt på bærestykket. Den er lavet i en crisp bomuldskvalitet, som både kan dresses op til festlige lejligheder eller bruges til hverdag.

Enola er en feminin kjole, som passer de fleste kropstyper smukt. Den kan også sagtens bruges mens du er gravid.

Lavet i 100% økologisk chetna bomuld produceret i Indien.

Chetna er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret – sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.

Brug sammen med Himalayan Nettle taske.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

-
+
Varenummer Aiayu-2429 Kategorier , , , , Mærker , , ,

Vi anbefaler disse produkter...