Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Aiayu / Lia Circular Top / Salt

445,00 kr.

Aiayu Lia Circular top er en simpel top uden ærmer i bomuldsjersey. Den har en boxy pasform og pæne kanter ved ærmegab og halsudskæring. Aiayu Lia Circular top i farven Salt har en lys grålig farve, som passer smukt som basis til sæsonens blå og lysegule toner.

Lavet i 50% økologisk bomuld og 50% genanvendt europæisk bomuld.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

-
+
Varenummer Aiayu-2474 Kategorier , , , , Mærker , , ,