Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Aiayu / Lucy Tørklæde / Pure Grain

1.345,00 kr.

Aiayu Lucy Tørklæde Pure Grain

Lucy tørklæde fra Aiayu er et 100% cashmere tørklæde, som er blødt og luksuriøst at have på. Den klassiske farve Pure Grain er en ufarvet cashmere, som passer smukt ind i enhver garderobe.

Tørklædet er strikket i en trekantet form, som kan bæres på forskellige måder. I strikken er strikket et diskret ensfarvet Aiayu logo.

Tørklædet er strikket i reststrik.

100% cashmere af fineste kvalitet, sourcet fra det inderste lag på tibetanske og mongolske cashmere-geder.
Strikket lokalt i Nepal.
Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

Ikke på lager

Varenummer Aiayu-2464 Kategorier , , , Mærker , , , ,