Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

SOMMERFERIE / Vi holder sommerferie uge 28, 29, 30, men har åbent i butikken og sender pakker følgende datoer: mandag 8/7 11-17 . tirsdag 9/7 11-17 . onsdag 17/7 11-17 . lørdag 20/7 11-15 . tirsdag 23/7 11-17 . onsdag 24/7 11-17 . Vi er tilbage med almindelige åbningstider i uge 31. God sommer!

Aiayu / Lynette Shirt / White

995,00 kr.

Aiayu Lynette Shirt White

Lynette shirt fra Aiayu er en klassisk hvid skjorte i crisp økologisk bomuld.

Skjorten har en klassisk krave, manchetter, brystlomme og knaplukning. De nederste knapper er skjult, hvilket giver et fint design tvist.

Skjorten er længere bagtil og har en smuk volumen i kroppen, som gør den let oversize på en elegant måde.

En ægte klassiker, som passer ind i garderoben gennem alle sæsoner.

Vælg din almindelige størrelse.

Fremstillet i 100% økologisk Chetna-bomuld, som kommer fra et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug.

GOTS-certificeret bomuld, som er sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

-
+
Varenummer Aiayu-1796 Kategorier , , , , Mærker , , ,