Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Aiayu / Rojo Tørklæde / Pure Natural

Original price was: 995,00 kr..Current price is: 696,50 kr..

Aiayu Rojo Tørklæde Pure Natural

Rojo tørklæde fra Aiayu er et strikket tørklæde i llama og highland uld.

Tørklædet er strikket i en trekantet form, som kan bæres på forskellige måder, og det er lavet med et fint feminint hulmønster.

Pure Natural er en naturlig lys farve, som passer ind i enhver garderobe. Se også tørklædet i den sarte lyseblå farve Water: Aiayu / Rojo Tørklæde / Water.

Lavet i 50% finollama og 50% highland uld, som er et mix mellem ultrabløde fibre og meget slidstærk uld. Strikken holder sig blød og pæn ved brug.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

På lager

Varenummer Aiayu-2417-pn Kategorier , , , , Mærker , , , ,