Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Bobo Choses / Nederdel med lommer / tomat

Original price was: 514,00 kr..Current price is: 308,40 kr..

Bobo Choses nederdel med lommer er en halvlang nederdel med store udvendige lommer, en bred elastik i taljen og et A-formet skørt.

Nederdel er lavet i en vævet bomuldskvalitet med stribet struktur i stoffet i en fin mørk rød farve. På lommerne er der påsyet en fin kant med broderede tomater.

79% BCI bomuld / 14% økologisk bomuld / 7% genanvendt bomuld

Det spanske brand Bobo Choses er kendt for sin kreative og legende tilgang til børnemode og for at skabe tøj, der udstråler individualitet.

Hver kollektion er en rejse gennem farver, mønstre og fantasifulde designs, der appellerer til både børn og forældre.

LILLE/studio’s udvalg af Bobo Choses’ produkter spænder fra bløde baby bodyer til trendy t-shirts og komfortable bukser til de større børn.
Med fokus på bæredygtighed og kvalitet sikrer Bobo Choses, at hvert stykke tøj ikke kun er stilfuldt, men også praktisk, da det holder til mange ture i vaskemaskinen og nemt kan gå i arv til næste barn i rækken.

Giv dit barn tøj, der afspejler deres unikke personlighed med Bobo Choses. Uanset om det er til hverdag eller særlige lejligheder, har vi det perfekte tøj til at klæde dine små på.

Hos lillestudio.dk handler vi ikke kun med tøj; vi leverer en oplevelse af leg, personlighed og individualitet til den næste generation.

-
+