Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

SOMMERFERIE / Vi holder sommerferie uge 28, 29, 30, men har åbent i butikken og sender pakker følgende datoer: mandag 8/7 11-17 . tirsdag 9/7 11-17 . onsdag 17/7 11-17 . lørdag 20/7 11-15 . tirsdag 23/7 11-17 . onsdag 24/7 11-17 . Vi er tilbage med almindelige åbningstider i uge 31. God sommer!

Carhartt Vintage Workwear Overalls (Smækbukser)

Vintage Carhartt smækbukser til børn

Vintage model af de klassiske Carhartt smækbukser til børn. Denne model er vores absolutte favorit overall. Pasformen er særligt god til de mindste og virkelig fin med en god strik under. Denne vintage model er en smule lille i størrelsen, men har god bredde i benene og trykknap åbning mellem benene.

Er du på udkig efter et par slidstærke og holdbare smækbukser til dit barn? Så er disse Carhartt overalls i rust-brun farve det oplagte valg! De er perfekte til både drenge og piger, og er lavet af det bedste og mest slidstærke materiale, så de kan holde til alt hvad børnelivet har at byde på. Disse smækbukser holder en evighed og er næsten umulige at slide op.

Med de justerbare stropper kan du nemt tilpasse dem til dit barns størrelse og behov, og sikre at de sidder godt og behagelig.

Disse Carhartt overalls er en del af vores Worn Threads koncept, som er en kurateret kollektion af vintage og genbrugsbørnetøj. Det betyder, at de ikke kun er bæredygtige og miljøvenlige, men også har en helt særlig historie og sjæl. De er lavet til at holde i generationer, så du kan trygt give dem videre til næste generation, når dit eget barn er vokset ud af dem.

Så uanset om dit barn skal på eventyr i skoven, lege på legepladsen eller bare slappe af derhjemme, så er disse Carhartt overalls det perfekte valg. De er både praktiske, holdbare og stilfulde, og vil med sikkerhed blive en favorit i dit barns garderobe.

Bemærk: Alle Worn Threads varer er vintage eller genbrug og hver enkelt par smækbukser vil variere en smule i farve og materiale blødhed i forhold til hvor meget eller lidt de er brugt.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.