Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

SOMMERFERIE / Vi holder sommerferie uge 28, 29, 30, men har åbent i butikken og sender pakker følgende datoer: mandag 8/7 11-17 . tirsdag 9/7 11-17 . onsdag 17/7 11-17 . lørdag 20/7 11-15 . tirsdag 23/7 11-17 . onsdag 24/7 11-17 . Vi er tilbage med almindelige åbningstider i uge 31. God sommer!

Daily Brat / Bøllehat / very berry

Original price was: 335,00 kr..Current price is: 201,00 kr..

Daily Brat bøllehat i printet very berry, som forestiller søde jordbær med ansigter. Hatten har en lys gul/beige farve og jordbær i en nedtonet rød. Den er lavet i 100% økologisk bomuldskanvas og er ideel som solhat til de små.

Se også shorts og t-shirt sættet i samme print: Daily Brat / frotté shorts / very berry og Daily Brat / frotté t-shirt / very berry.

Daily Brat er et børnetøjsmærke fra Amsterdam, der skaber unikt tøj til børn. Hos Daily Brat er kvalitet og bæredygtighed i fokus. Deres kollektion er lavet af økologisk bomuld, som holder sig lækkert og blødt selv efter mange ture i vaskemaskinen.
Med fokus på klassiske, tidløse designs tilbyder Daily Brat et udvalg af styles, der kan mixes og matches for at skabe et unikt og stilfuldt look til dit lille barn.
Uanset om du leder efter hverdags-essentials som t-shirts og leggings eller statement pieces som kjoler og jumpsuits, har Daily Brat det, du søger. Hvert stykke er omhyggeligt designet med fokus på detaljer, hvilket sikrer, at de ikke kun ser godt ud, men også er holdbare nok til at modstå slid ved daglig leg.
Som et børnetøjsmærke baseret i Amsterdam, henter Daily Brat inspiration fra den livlige og kreative by, der omgiver dem. Fra dristige prints til sjove farver afspejler deres kollektion energien og legesygheden i Amsterdam.
Hos LILLE/studio er vi stolte af at tilbyde et omhyggeligt udvalg af Daily Brats kollektioner, som kan mixes og matches med vores resterende brands.

Ikke på lager