Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

SOMMERFERIE / Vi holder sommerferie uge 28, 29, 30, men har åbent i butikken og sender pakker følgende datoer: mandag 8/7 11-17 . tirsdag 9/7 11-17 . onsdag 17/7 11-17 . lørdag 20/7 11-15 . tirsdag 23/7 11-17 . onsdag 24/7 11-17 . Vi er tilbage med almindelige åbningstider i uge 31. God sommer!

Petit Bateau / Nattøj / røde hjerter

329,00 kr.

Petit Bateau nattøj med print af røde hjerter. Nattøjet sælges som et samlet sæt med langærmet bluse og behagelige bukser.

Sættet kan også sagtens bruges som hverdagssæt eller blusen og bukserne kan bruges alene og sammensættes med andre prints eller ensfarvede stykker tøj.

100% økologisk bomuld.

Se også sættet med blå striber.

Vi er stolte af at præsentere det ikoniske franske børnetøjsmærke, Petit Bateau, der kombinerer tidløs elegance med komfort og funktionalitet.

Petit Bateau er kendt verden over for deres enestående basiskvalitet og fine prints, der matcher enhver lille eventyrers stil. Vores sortiment af Petit Bateau-børnetøj på lillestudio.dk er kurateret med omhu, så du kun finder de bedste stykker til dine små. Vi har særligt fokus på at indkøbe unisex designs, som kan bruges af både drenge og piger.

Fra de sødeste sparkedragter og bodies til trendy t-shirts og komfortable bukser, imponerer Petit Bateau med deres fokus på detaljer og brug af bløde, åndbare materialer. Hver kollektion er skabt med børnenes bevægelsesfrihed og komfort for øje, hvilket gør det til det ideelle valg for legende dage og rolige nætter.

Vi forstår vigtigheden af at klæde dine børn i kvalitetstøj, der holder og ser godt ud. Petit Bateau leverer netop det. Udforsk vores udvalg i dag og opdag, hvordan du kan kombinere stil og funktionalitet med Petit Bateau på lillestudio.dk.

-
+
Varenummer 59401 Kategorier , , , , Mærker , ,