Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

SOMMERFERIE / Vi holder sommerferie uge 28, 29, 30, men har åbent i butikken og sender pakker følgende datoer: mandag 8/7 11-17 . tirsdag 9/7 11-17 . onsdag 17/7 11-17 . lørdag 20/7 11-15 . tirsdag 23/7 11-17 . onsdag 24/7 11-17 . Vi er tilbage med almindelige åbningstider i uge 31. God sommer!

Sleeping Hero / den unikke enhjørning

399,00 kr.

Den unikke enhjørning fra Sleeping Hero er en bamse til de mindste lavet uden brug af plastfibre.

Den unikke enhjørning er lavet i hvidt plysset bomuld og har ekstra lange ører, arme og ben som er nemme at gribe om for selv små hænder.

Bamserne fra Sleeping Hero er lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld med natursten i maven, som giver en beroligende tyngde, når den lille skal putte med bamsen.

Bamserne kommer med en lille superheltekappe og de har hver deres helte-karakter. Den trofaste hund, den lyttende kanin og den unikke enhjørning er klar til at tage på nye eventyr med dit barn.

Bamserne er godkendt fra 0 år og kan med fordel gives som en helt speciel babygave og følge barnet gennem opvæksten.

Heltene er håndlavet på en GOTS-certificeret fabrik på Sri Lanka, hvilket ikke bare sikrer kvaliteten af bomuld og bomuldens rejse til fabrikken, men også arbejdsforholdene.

GOTS er verdens førende standard for organiske fibre indenfor tekstilforarbejdning, herunder økologiske og sociale kriterier, og er understøttet af en uafhængig certificering af hele tekstilforsyningskæden.

Heltene fra Sleeping Hero er 24 cm høje.

På lager

-
+