Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Tiny Cottons / Strik shorts / Retro striber

Original price was: 439,00 kr..Current price is: 263,40 kr..

Tiny Cottons strik shorts i retro striber er et par strikkede shorts i 100% bomuld.
De har striber i de skønneste farve nuancer, som passer til både drenge og piger.

Shortsene har pæne og behagelige ribkanter og bindebånd i taljen. De har en løs behagelig pasform, som er ideel til varme sommerdage.

Match med Tiny Cottons / Sweater / Retro striber for et komplet look.

 

 

 

 

 

 

Oplev Magien med Tiny Cottons – Eksklusivt Spansk Børnetøj hos LilleStudio.dk

Tiny Cottons er et af mine favorit mærker til mine børn! Med deres unikke design og høje kvalitet er Tiny Cottons kendt for at skabe beklædning til børn, der kombinerer en legende stil, komfort og bæredygtighed.

Tiny Cottons er kendt for fantasifulde mønstre, nutidig æstetik og en legende tilgang til børnemode. Hvert stykke tøj er omhyggeligt designet med fokus på detaljer, der tager hensyn til børns behov for bevægelse og leg. Mærket formår at skabe tøj, der ikke kun er moderne, men også praktisk og behageligt for de små at have på.

Tiny Cottons udvælger deres materialer nøje for at minimere påvirkningen på planeten, samtidig med at de sikrer at tøjet er behageligt at have på og har en god holdbarhed. Tøjet kan tåle at blive vasket mange gange og kan sagtens gå i arv til næste barn.

Giv dit barn det bedste inden for børnemode med Tiny Cottons hos LILLE/studio – hvor kvalitet og stil går hånd i hånd. Vi glæder os til at levere den magi, som Tiny Cottons bringer til børnenes garderobe.

-
+
Varenummer SS24-301 Kategorier , , , , Mærker , , , ,