Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Børnetøj København

LILLE/studio er børnetøjsbutikken i Vanløse, der har sat fokus på bæredygtighed og kvalitet. Vi er dedikerede til at tilbyde det bedste udvalg af børnetøj, legetøj og interiør til vores lokale børnefamilier i København og omegn.

Hos LILLE/studio er vi stolte af vores udvalg af børnetøj, der er nøje udvalgt med tanke på bæredygtighed og kvalitet. Vi har alt fra klassiske smækbukser og strikkede trøjer til legesyge kjoler og t-shirts med sjove prints.

Vi er en butik, der lægger vægt på, at det børnetøj, vi tilbyder, er af høj kvalitet og holdbart materiale, så det kan gå i arv og bruges af flere børn. Vores udvalg er ikke kun moderne og trendy, men også bæredygtigt og med fokus på kvalitet og lang levetid.

Vintage børnetøj

Hos LILLE/studio er vi også stolte af vores vintage tøj til børn. Vi har et nøje kurateret udvalg af vintage tøj i butikken, der tager dig tilbage i tiden og giver dit barn et unikt look. Vintage tøj er en bæredygtig måde at shoppe på, da det er genbrugstøj, og det giver også dit barn mulighed for at udtrykke sin personlige stil.

Vi er stolte af vores butik, der er fyldt med børnetøj, legetøj og interiør, der afspejler vores fokus på bæredygtighed og kvalitet. Vores butik i Vanløse er et hyggeligt og personligt sted, hvor leg er velkommen, og hvor du og dit barn kan føle jer hjemme.

Vores webshop er også en fantastisk måde for dig at blive en del af LILLE/studio-familien, uanset hvor du bor i København eller omegn. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af børnetøj og legetøj, der løbende bliver opdateret, så du altid kan finde det nyeste og bedste til dit barn. Køb smækbukser fra Carhartt til dine børn.

Tøj med fokus på bæredygtighed

Så hvis du leder efter børnetøj i København, er LILLE/studio det bedste sted at starte din søgen. Vi er dedikerede til at tilbyde vores kunder kvalitetsbørnetøj med fokus på bæredygtighed, der holder i mange år og kan bruges af flere børn. 

Kom og besøg os i Vanløse eller tjek vores webshop ud – vi glæder os til at byde dig velkommen til LILLE/studio-familien.