Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

SOMMERFERIE / Vi holder sommerferie uge 28, 29, 30, men har åbent i butikken og sender pakker følgende datoer: mandag 8/7 11-17 . tirsdag 9/7 11-17 . onsdag 17/7 11-17 . lørdag 20/7 11-15 . tirsdag 23/7 11-17 . onsdag 24/7 11-17 . Vi er tilbage med almindelige åbningstider i uge 31. God sommer!

Aiayu / Cora dot cardigan / Violet blue

Aiayu Cora dot cardigan er en flot oversize cardigan med feminint hulmønster. Den har en bred silhuet, flatterende v-udskæring og lommer på forsiden. Ærmerne er brede og har en flot bred ribkant.

Kroppen kan på nogle føles en smule kort – vil du have den oversize i længden også, kan du med fordel gå en størrelse op.

Cardiganen har en fin lyseblå let violet farve.

Strikken er lavet i 100% Sartuul uld, som kommer fra en sjælden race af nomadiske får fra de mongolske stepper.

Ulden bliver blødere og blødere ved hvert brug.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer Aiayu-2347-dot Kategorier , , , , Mærker , ,

Vi anbefaler disse produkter...