Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

SOMMERFERIE / Vi holder sommerferie uge 28, 29, 30, men har åbent i butikken og sender pakker følgende datoer: mandag 8/7 11-17 . tirsdag 9/7 11-17 . onsdag 17/7 11-17 . lørdag 20/7 11-15 . tirsdag 23/7 11-17 . onsdag 24/7 11-17 . Vi er tilbage med almindelige åbningstider i uge 31. God sommer!

Aiayu / Shirt / Waterfall

Aiayu shirt er en klassisk style hos Aiayu. Den er oversize, med masser af vidde i kroppen har klassiske skjortedetaljer og mulighed for at rulle ærmerne op med en strop.

Skjorten kan både bruges til hverdag og finere lejligheder, men har helt sikkert en mere casual pasform.

Vælg din normale størrelse eller gå en størrelse ned hvis du ønsker en smallere pasform.

Farven Waterfall er en skøn, klar blå farve. Match med Aiayu shorts long i samme farve.

Lavet i 100% økologisk chetna bomuld.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer Aiayu-1407-water Kategorier , , , , Mærker , ,