Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Aiayu / Shorts long / Waterfall

595,00 kr.

Aiayu shorts long er en klassisk style hos Aiayu. Shortsene har en flatterende længde, som går til lige over knæet. Ønsker du dem kortere fungerer de også virkelig fint med et opsmøg. Aiayu Shorts long har blød bred elastik i taljen, lommer i siderne og en simpel lige pasform.

Vælg din normale størrelse.

Farven Waterfall er en skøn klar blå farve. Match med Aiayu shirt i samme farve eller med Aiayu Leonardo cashmere strik på kølige dage.

Lavet i 100% økologisk chetna bomuld.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

-
+
Varenummer Aiayu-869-water Kategorier , , , , Mærker , ,