Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Aiayu / Shorts long hør / Grå

895,00 kr.

Shorts long fra Aiayu er en klassiker, som kommer igen sommer efter sommer. Shortsene har en flatterende længde til lige over knæet og kan foldes op, hvis du ønsker en kortere benlængde.
Shorts long har sidelommer og en behagelig bred elastik i taljen.

Shorts long hør er lavet i blød let struktureret hør i en flot tidløs grå farve.

Se også klassikeren Strap dress i samme hør kvalitet samt den nyere Bea nederdel.

Lavet i 100% europæisk hør.
Aiayu’s hør-produkter er en hyldest til den europæiske tekstilarv, fremstillet af certificeret europæisk Flax-hør. Hør er et bæredygtigt og holdbart valg; en naturlig fiber, der vokser hurtigt med minimale vandkrav og ingen behov for gødning. Hørplanten var den første, der blev omdannet til materiale for tusinder af år siden – en tekstiltradition, der fortsætter den dag i dag. Dyrkningen af hør understøtter biologiske og sociale økosystemer, samt beriger jorden til fremtidige afgrøder. 95% af verdens hør dyrkes i Frankrig, Belgien og Holland.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

-
+
Varenummer Aiayu-2468 Kategorier , , , , Mærker , , , ,