Gratis forsendelse i Danmark, ved køb over 2000 kr

Aiayu / Strap dress hør / Grå

1.495,00 kr.

Strap dress er en klassiker fra Aiayu. Strap dress er en kjole med stropper, som kan indstilles, så kjolen sidder helt perfekt på dig. Den sidder godt til lige over brystet og har et løst voluminøst fald hele vejen ned.

Denne model er lavet i sæsonens fine grå hør kvalitet, som er ideel til varme dage.

Brug kjolen alene på varme dage eller med en t-shirt eller strik under på køligere dage.

Lavet i 100% europæisk hør.

Aiayu’s hør-produkter er en hyldest til den europæiske tekstilarv, fremstillet af certificeret europæisk Flax-hør. Hør er et bæredygtigt og holdbart valg; en naturlig fiber, der vokser hurtigt med minimale vandkrav og ingen behov for gødning. Hørplanten var den første, der blev omdannet til materiale for tusinder af år siden – en tekstiltradition, der fortsætter den dag i dag. Dyrkningen af hør understøtter biologiske og sociale økosystemer, samt beriger jorden til fremtidige afgrøder. 95% af verdens hør dyrkes i Frankrig, Belgien og Holland.

Aiayu er kendt for at lave tøj af høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Hvert stykke tøj er skabt med omhu og respekt for både miljøet og menneskene bag produktionen.

Materialer som økologisk bomuld, llama og cashmere uld udgør grundlaget for Aiayus kollektioner, der ikke kun føles luksuriøse, men også holder mange år i garderoben.

Aiayu formår at skabe tøj, der både er moderne og tidløst, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at investere i varige stilarter, som kan bruges både til hverdag og festlige lejligheder.

Hos LILLE/studio finder du et kurateret udvalg fra Aiayus nuværende kollektioner med særligt fokus på dig som gravid, mor eller bedstemor. Se vores udvalg på webshoppen under “til mor” eller kom forbi butikken i Vanløse, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på.

-
+
Varenummer Aiayu-2469 Kategorier , , , , Mærker , ,